Full kontroll på GDPR.

En liten bedrift trenger ikke å bruke 80 000,- kroner på GDPR. 

Dette nettkurset er skreddersydd for deg med en liten bedrift, som ønsker å få på plass alt rundt GDPR - på en enkel, rask og rimelig måte - forklart sånn at du forstår det!

Les referanse

Hvorfor trenger du akkurat dette GDPR-kurset?

Du blir trygg på at
du gjør det du skal

Kunnskapen og forståelsen du trenger - forklart på et ikke-teknisk, ikke-juridisk språk - skreddersydd for småbedriftseieren.

Du tar personvern
på alvor (og det vet
kundene dine)

Det vet også leverandørene og samarbeidspartnere dine (og de som kommer på tilsynskontroll...).

Kontroll på GDPR -
i dag og i fremtiden

Kunnskapen, verktøyene og rutinene til å fortsette det gode GDPR-arbeidet, også fremover.

"Det er verdt pengene, tiden du sparer på å få all informasjonen på et sølvfat alene gjør det verdt det. Bistanden, dialogen, malene osv. blir en ren bonus. Det er forøvrig også dyrere å la være og smeller deg sikkert i bakhodet med tidsforbruk hvis det skjer noe også."

Daniel Granlund
Byråleder, Fjellvann.no

Hvem er kurset for?

Et GDPR-kurs skreddersydd for småbedriftseieren, som dekker de viktigste pliktene dine (og litt til!)

Nedenfor ser du en liste over virksomhetens plikter, ifølge Datatilsynet.no. Dette kurset er laget for små bedrifter med rollen "behandlingsansvarlig", og dekker ikke områder som sjelden er relevant for en liten bedrift. (Men, det dekker også mer enn GDPR, med en hel modul dedikert til markedsføring på e-post.)

Hvorfor velge Bedre Bedrift?

Hei! Jeg heter Rie Aleksandra Walle, og gjennom Bedre Bedrift hjelper jeg startups og små bedrifter å drive effektivt, lønnsomt og profesjonelt. Målet mitt er at du skal drive en bedrift du er stolt over!

Mitt første møte med GDPR var da jeg jobbet i Difi (Direktoratet for forvaltning og IKT). Da var det slides tettpakket med tekst, og det virket veldig komplisert! Etter det har jeg brukt flere hundre timer på å sette meg grundig inn i GDPR, for små bedrifter spesielt. Jeg holder nå kurs, foredrag og bistår virksomheter 1-til-1.

Jeg vet at jeg kan hjelpe deg også.

Med over 13 års erfaring i strategi, prosjektledelse og forretningsutvikling - i Norge, Norden og i Midtøsten - vet jeg at min fremste styrke er å forenkle kompliserte områder og prosesser, med steg-for-steg systemer andre kan følge.

Det har jeg gjort med GDPR, et område jeg (faktisk!) synes er skikkelig gøy! Jeg gleder meg til å hjelpe deg!

Rie Aleksandra Walle
Eier og daglig leder, Bedre Bedrift AS

Min CV på LinkedIn

Kurset innholder

PS: Mange gir deg bare tilgang i 6-12 måneder på sine kurs. Den begrensningen har ikke jeg - du vil alltid ha tilgang til innholdet!

Vi starter med en grunnleggende innføring i GDPR: 

  1. Hvorfor GDPR?
  2. Sentrale begreper og definisjoner, med quiz!
  3. Relevante lovverk og kilder
  4. Etabler et GDPR-prosjekt

I denne modulen får du en praktisk øvelse for å lage en oversikt over personopplysninger du behandler i virksomheten din.

Og, du skal i gang med et av de viktigste dokumentene i GDPR-arbeidet ditt: behandlingsprotokollen

I denne modulen skal vi gjennom ganske krevende stoff; internkontroll, informasjonssikkerhet og tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak. Heldigvis er stoffet lagt opp på en praktisk måte, steg for steg, inkludert en nyttig mal.

Alt som har med databehandlere å gjøre:

  1. Om databehandleravtaler
  2. Geografisk område og nødvendige garantier
  3. Databehandlerens sikkerhetstiltak
  4. Innhente databehandleravtaler

I denne modulen skal du gjøre ferdig behandlingsprotokollen! 

  1. Kilder, kategorier av registrerte, og formål
  2. Rettslig grunnlag
  3. Oppbevaring/sletting, og deling av personopplysninger

Alt du trenger for å kunne oppdatere eller skrive en personvernerklæring, inkl. cookie policy, og maler:

  • Cookies (informasjonskapsler) og bruk av analyseverktøy
  • Slik skriver du en personvernerklæring

Vi går gjennom noe mange er opptatt av; e-postmarkedsføring, inkl. andre relevante lover og regler, for her er det mye mer enn GDPR som spiller inn. Vi går detaljert gjennom markedsføringsloven § 15, rettslige grunnlag, og dokumentasjon du er nødt til å ha fremover.

Modulen handler om hvordan du skal ivareta pliktene dine, med fokus på:

  1. Registrertes rettigheter
  2. Tilsynskontroll fra Datatilsynet
  3. Rutiner for å håndtere henvendelser og tilsynskontroll

I denne modulen avslutter du GDPR-prosjektet, og legger til rette for at du skal klare å holde deg GDPR-klar fremover, inkl. en mal for rutinebeskrivelse.

  1. Rutiner fremover og gode tips
  2. GDPR årsavslutning

"I over et år prøvde vi å bli "GDPR-klar", men det var umulig å få oversikt, og skjønne hva som var riktig for akkurat min bedrift. Det var derfor en enorm lettelse å bli forklart GDPR på en enkel (og engasjerende!) måte.

I samarbeid med Bedre Bedrift fikk vi GDPR på plass, til en brøkdel av prisen advokatene skulle ha. Jeg kunne følge en oppskrift, endelig senke skuldrene, og slapp å bekymre meg for om jeg gjorde feil. Vi var så fornøyde at vi endte opp med et langsiktig samarbeid med Bedre Bedrift!"

Se pakkeløsninger

"I Animer tar vi GDPR og personvern på alvor. Derfor var Rie Aleksandra fra Bedre Bedrift på besøk i dag, for å gi alle oss som jobber i Animer et morsomt og lærerikt GDPR-kurs."

Animer AS

Priser

Velg pakken som passer deg og ditt budsjett best!

"Kjøp nå" for umiddelbar tilgang til kurset, eller betal med faktura (bruk knappen under)

KUN KURS

10 000,-

EKS. MVA.

Nettkurs & BONUS: 
hurtigstartsguide: "GDPR S.O.S."

Mappestruktur

Mal for behandlingsprotokoll

Mal for cookie policy og personvernerklæring

Mal for tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak

Mal for rutinebeskrivelser

KJØP NÅ

Grøsser du ved tanken på å gjøre alt selv?

🤯

Bedre Bedrift AS skreddersyr en løsning for bedriften din, fra minimumsnivå, til full kontroll på GDPR:

Utfylling og kvalitetssikring av behandlingsprotokollen 

Mal og/eller utfylling av:

Prosjektplan

Rutinebeskrivelse for innsyn, retting og sletting (henvendelser fra registrerte)

Rutinebeskrivelse og mal for avvikshåndtering

Og mer - tilpasset din virksomhet.

KONTAKT
BETAL MED FAKTURA

Tidligere kunder sier

Fra tidligere kurs og foredrag:

"Jeg har vært på et par kurs før, hvor det var mye knotete teori. Dette kurset utmerket seg ved at det var veldig konkret og forståelig. En del teori her også, men knyttet til flotte eksempler. Rie var helt super!"

"Profesjonelt utført, og midt i blinken for oss som er en liten og nyoppstartet bedrift!"

"Ellers meget godt fornøyd med kurset. Kursholderen har nok satt seg godt inn i dette, og vet hva hun snakker om. Hun startet kurset med å presisere at hun ikke er jurist, og sånn sett ikke gjør krav på å ha "fasit" på tolking av de forskjellige lovene. Jeg tror det er et godt poeng at hun presiserer det, men jeg tror likevel hun har god greie på både lovene og alt det andre med GDPR. Jeg er godt fornøyd med kurset."

"Et morsomt og lærerikt GDPR-kurs."

"Dette må man bare ta alvorlig, takk til Rie for en folkelig fremstilling av GDPR, i kortversjonen riktignok"

"Nyttig og nødvendig kunnskap, spesialtilpasset gründere og startups!"

"Kurset kan anbefales på det sterkeste!!! Rie er superflink og meget dyktig og hjelper virkelig selskaper som er i startfasen"

Arbeidsark, sjekklister, maler og mye mer!

I dette kurset får du alle verktøyene du trenger for å jobbe deg raskt og enkelt gjennom GDPR-arbeidet: 

  • BONUS:  
    hurtigstartsguiden "GDPR S.O.S."

  • Arbeidsark til kartleggingsøvelsen
  • Mappestruktur

  • Mal for behandlingsprotokoll

  • Mal for cookie policy og personvernerklæring

  • Mal for tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak

  • Mal for rutinebeskrivelser

Betal med faktura.

Bestillingen (kr. 10 000,- eks. mva.) er bindende.

Spørsmål og svar

Du kan betale med kort eller med faktura. Hvis du betaler med kort får du umiddelbar tilgang til kurset. For betaling med faktura gis tilgang umiddelbart etter registrert innbetaling, og senest innen én virkedag. Ved tilsendt faktura er betalingsfristen på 7 dager. Merk at bestillingen er bindende, og det er ingen angrerett på kjøpet. 

Nei. Kurset er rettet mot bedrifter/næringsdrivende, og det er ikke angrerett på kjøpet. Bestillingen av kurset er bindende, dvs. at når du sender inn bestillingsskjemaet forplikter du deg til å betale fakturaen (som blir sendt ut senere). Les mer i vilkårene.

Nei, hele summen må betales med en gang, men du har 7 dagers betalingsfrist etter at du mottar fakturaen, hvis du velger den betalingsmetoden.

Tilgang til kurset gis umiddelbart etter registrert innbetaling, og senest innen én virkedag. Da får du tilgang til alle modulene, og alt innholdet i kurset. 

Nei. Selv om kurset er for bedriften din, så er tilgangen til kursportalen personlig. Kunnskapen du tilegner deg fra kurset, og malene som skal brukes i bedriften, kan du selvsagt dele med eventuelle ansatte du har. Les mer i vilkårene.

Fordelen med et nettkurs er at det starter når du vil. Du får tilgang til alt innholdet med en gang innbetalingen er registert, og du har fått tilsendt brukernavn og passord. Men, jeg anbefaler at du bestemmer deg for hvilken dag du skal begynne, når du senest skal være ferdig, og at du setter av tid til å gjennomføre det!

Her er det så mange faktorer som spiller inn (ansatte eller ikke, behandling av særlige kategorier personopplysninger, hva man har gjort fra før av +++), at det er umulig å anslå på generelt grunnlag. Ring meg for å høre hvor mye tid jeg vil anslå for din spesifikke bedrift. 

Min ambisjon er å hjelpe startups og små bedrifter til å drive effektive, lønnsomme og profesjonelle bedrifter - og jeg vet at jeg kan hjelpe deg! Kurset er lagt opp som selvstudium, men jeg hjelper deg selvsagt om du står helt fast på noe.

For spørsmål rundt nettkurset kan du sende meg en e-post på nettkurs[krøllalfa]bedrebedrift.no eller ringe meg på 95882744. 

En løsning tilpasset din bedrift

Selv om kravene i GDPR i stor grad er de samme, uansett om du har én eller 3000 ansatte, er liten eller stor, er det forskjell på hvor mye du trenger å gjøre, og hvordan du skal gå frem. 

Legg igjen kontaktinformasjonen din, så tar vi en uforpliktende prat. Behovet ditt definerer løsningen som passer deg best. 

Dataene dine behandles i tråd med personvernerklæringen.

Ansvarsfraskrivelse

Nettkursets tema er GDPR, ny personvernforordning, som er en del av personopplysningsloven. Rie Aleksandra Walle, som har utviklet og selger kurset i regi av Bedre Bedrift AS, har ingen juridisk utdannelse eller bakgrunn. Kurset gir således ikke juridiske råd eller veiledning av noen art. Alle råd, dokumentasjon, maler, informasjon m.m. må behandles deretter. Ved å akseptere disse vilkårene anerkjenner du denne ansvarsfraskrivelsen.

VILKÅR FOR KJØP

Les gjennom disse vilkårene for kjøp av nettkurset GDPR gjort enkelt for små bedrifter («nettkurset» eller «kurset»), fra Bedre Bedrift AS («Bedre Bedrift», «vi», «oss», «vår» eller «vårt»), med org.nr. 921 119 224 MVA.

Ved å kjøpe nettkurset godtar du («kunde», «kjøper», «du», «deg», «dine» eller «ditt») disse vilkårene, og vi forutsetter at du også har gjort deg kjent med hvordan vi behandler personopplysningene dine, som beskrevet i vår personvernerklæring.

Vår kontaktinformasjon Bedre Bedrift AS v/ Rie Aleksandra Walle, PB 61, 1416 Oppegård, e-postadresse: nettkurs[krøllalfa]bedrebedrift.no

Ditt personvern

Vi tar godt vare på dine personopplysninger! Når du kjøper et nettkurs hos oss ber vi om følgende informasjon fra deg:

  • Fullt navn, firmanavn, org.nr. og postadresse, slik at vi kan sende deg faktura
  • E-postadresse, slik at vi kan gi deg tilgang til kurset, ev. sende fakturaen elektronisk, og invitere deg til nettmøter i forbindelse med kurset
  • Vi oppbevarer dataene dine så lenge kurset eksisterer, og etter de til enhver tid gjeldende plikter vi har som næringsdrivende (f.eks. etter bokføringsloven). Vi sletter personopplysninger på forespørsel, som ikke er nødvendig å behandle etter nevnte plikter

Vennligst også les gjennom hele personvernerklæringen vår, som du finner på denne siden

Ingen avbestillings- eller angrerett

Kursets målgruppe er bedrifter/næringsdrivende og det er derfor, etter vanlig praksis, ingen avbestillingsrett, eller angrerett.

Hvem kurset er for – og ikke

Kurset er ment for bedrifter/næringsdrivende med gyldig organisasjonsnummer.

Kurset er ikke ment for offentlige virksomheter eller privatpersoner, og tilbys ikke til mindreårige. Kurset gir en grunnleggende innføring i GDPR, men er ikke ment for større og/eller mer komplekse virksomheter, og/eller som behandler store mengder personopplysninger, og/eller særlige kategorier personopplysninger, og/eller automatiseringer, herunder profilering.

Hva kurset dekker – og ikke

Nettkurset er laget for næringsdrivende/bedrifter med rollen “behandlingsansvarlig”.

Kurset dekker ikke en databehandlers plikter, offentlige virksomheters plikter, personvernombud, vurdering av personvernkonsekvenser, programvareutvikling med innebygd personvern, eller større og/eller mer komplekse virksomheter, og/eller som behandler store mengder personopplysninger, og/eller særlige kategorier personopplysninger, og/eller automatiseringer, herunder profilering.

 Kurset forsøker å dekke områdene innenfor GDPR som en liten bedrift må forholde seg til, men dekker ikke alle tenkelige eventualiteter eller situasjoner. Kurset er ingen erstatning for det å sette seg inn i lovverket, og enhver bedriftseier har det hele og fulle selvstendige ansvaret selv for å sette seg inn og drive i tråd i alle lover og regler som gjelder for sin virksomhet.

Ingen tjenester eller produkter, inkludert nettkurset, i regi av Bedre Bedrift AS / Rie Aleksandra Walle, er av juridisk art.

Kurstilgangen du kjøper er personlig

Du kjøper kun personlig tilgang til kursportalen. Det betyr at du ikke kan gi bort innloggingsinformasjonen din, eller laste ned og distribuere videoene eller slidene, til ansatte eller kollegaer, og heller ikke til andre utenfor bedriften din, som samarbeidspartnere, frilansere, rådgivere, konsulenter eller til noen annen part.

Du kan selvsagt fritt laste ned, bruke og dele malene til eget bruk i din egen bedrift, også med ansatte i bedriften. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere eller dele i noen form innhold fra kurset med noen annen part utenfor bedriften din, uendret eller endret. Det er ditt ansvar å sørge for at ansatte heller ikke deler noe innhold fra kurset, med andre parter utenfor bedriften.

Les mer i avsnittet Rettigheter nedenfor.

Varighet 

Du får tilgang til kurset så lenge det eksisterer i kursportalen (Kajabi LLC), og minst 3 måneder etter kjøpet. 

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser er oppgitt i norske kroner, eksklusiv merverdiavgift. Kurset må betales fullt ut før tilgang gis til kursportalen. Du kan betale med kort eller faktura. Når betalingen er registrert gis tilgang til kurset umiddelbart, og senest innen én virkedag.

Rettigheter

Alt innholdet i nettkurset, samt alt innhold/promotering i forbindelse med nettkurset, er i regi av Bedre Bedrift AS, og er utviklet og eid i sin helhet av Rie Aleksandra Walle. Deling av kursinnhold med andre utenfor bedriften som har kjøpt kurset, er å betrakte som overtredelse av copyright, og er ulovlig. Det er lagt ned et betydelig arbeid for å lage dette nettkurset spesielt for andre små bedrifter, slik at flere får råd til å etterleve kravene – uten å måtte hyre inn dyre advokater eller konsulenter. Vær ærlig og redelig, og respekter innholdet i dette dokumentet – ikke gi bort gratis til uvedkommende det som andre har jobbet hardt for å lage!

Tekniske problemer / kursportal

Bedre Bedrift bruker en anerkjent kursportal for å tilgjengeliggjøre kurset, og er ikke selv ansvarlig for drift, vedlikehold og oppetid. Vi vet at det er en profesjonell plattform med godt rykte, men alt som finnes på internett er utsatt både for tekniske problemer og for databrudd. Vi kan ikke ta ansvar for at slikt skjer. Hvis noe uforutsett skulle skje, vil vi imidlertid gjøre alt vi kan for at du skal få tilgang til kursinnholdet, så snart som mulig.

Ansvarsfraskrivelse

Nettkursets tema er GDPR, ny personvernforordning, som er en del av personopplysningsloven. Rie Aleksandra Walle, som har utviklet og selger kurset i regi av Bedre Bedrift AS, har ingen juridisk utdannelse eller bakgrunn. Kurset gir således ikke juridiske råd eller veiledning av noen art. Alle råd, dokumentasjon, maler, informasjon m.m. må behandles deretter. 

Bedre Bedrift AS gjør sitt ytterste for at informasjonen i nettkurset og som gis til deg for øvrig, til enhver tid skal være korrekt og oppdatert, men vi påtar oss ikke ansvar for at innholdet kan være mangelfullt eller uriktig. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for tap som kan oppstå som følge av slike eventuelle feil. 

Ved å akseptere disse vilkårene anerkjenner du denne ansvarsfraskrivelsen.

Tvister og verneting

Dine og våre rettigheter og plikter etter denne avtalen bestemmes i sin helhet av norsk rett. Dersom vi skulle bli uenige, og en tvist ikke blir løst ved forhandlinger eller mekling, kan du eller vi forlange tvisten avgjort med endelig virkning ved norske domstoler. Det er Bedre Bedrifts til enhver tid gjeldende forretningsadresse som er avgjørende for valg av verneting.

Alle ikoner er hentet fra Freepik via Flaticon, etter Creative Commons BY 3.0

KJØP
Close

50 % fullført

Gratis minikurs i GDPR!

Meld deg på nedenfor for umiddelbar tilgang til kurset. 😊

NB! Du har kun tilgang til kurset i 14 dager. Meld deg derfor kun på når du har satt av tid til det.

Personopplysningene dine behandles i tråd med Bedre Bedrifts personvernerklæring.